Nume:
Chazelles - Seminee Bucuresti Sector 5
E-mail:
info@seminee-chazelles.ro
E-mail 2:
marian.ivanica@gmail.com
Telefon:
0733 733 732
Telefon 2:
0727 788 474
Website:
http://seminee-chazelles.ro
Adresa:
Intrarea Talmaci, Nr. 8-10, Sector 5, Bucuresti

Chazelles - Seminee Bucuresti Sector 5
Seminee  Romania Bucuresti Sector 5

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

Ce poate desavarsi tabloul unui Craciun perfect, daca nu imaginea unor seminee in jurul carora se aduna intreaga familie? Rustice, moderne, antice, sau in linii futuriste, seminee Chazelles pot deveni elementul central al caminului tau. Surse de caldura, „piese de mobilier”, motoare de energii fengshui, sau pur si simplu locurile cele mai potrivite pentru o lectura linistitoare in compania unui pahar de brandy, cele mai multe seminee sunt incomplete din punct de vedere al utilitatii, desginului, fiabilitatii si performatei pe termen lung.

De-a lungul celor aproape 4 decenii de existenta, noi am incercat si consideram ca am reusit sa desavarsim acest produs si, astazi, va putem propune cea mai vasta gama de SEMINEE a caror fiabilitate, durabilitate, eleganta si utilitate nu pot fi contestate. Seminee Chazelles sunt, prin definitie, superlativul confortului in miez de iarna si al designului in timpul verii. Menite sa atraga privirea si, in acelasi timp, sa desavarseasca prin utilitate cele mai circumspecte viziuni, semineele Chazelles se adreseaza tuturor celor care isi respecta caminul si care doresc sa aiba aproape atat caldura fizica, cat si pe cea spirituala.

Nu exista case facute pentru seminee sau seminee care nu pot fi incadrate in schitele arhitectilor contemporani. Exista doar conceptii eronate si produse inadecvate – asta pana descoperiti gama noastra de seminee – produse ce pot completa atat spatiile cu un incarcat aer aristocratic-baroc, cat si liniile minimaliste si tusele rigide ale designului modern. Pentru a va usura eforturile de prospectie, Chazelles va pune la dispozitie o gama larga de seminee moderne, seminee clasice, seminee rustice si seminee traditionale.

Cine suntem

Nu conteaza cine a descoperit focul, ci acela care a stiut sa ii dea eleganta, iar noi, prin semineele noastre, consideram ca am atins un inalt grad de eleganta si fiabilitate.
In incheiere, iti vom raspunde la cateva intrebari despre cine suntem si despre produsele noastre:

1. Unde sunt produse semineele Chazelles?
Semineele Chazelles sunt fabricate in Franta; atat fonta turnata cat si exploatarea si productia de piatra sunt din import si beneficiaza de grija si atentia pentru detalii a mesterilor francezi, a parintilor Semineelor Chazelles.

2. Cum pot opta pentru un Semineu Chazelles daca sunt din provincie?
Chazelles monteaza seminee in toata tara: Bucuresti, Sinaia, Predeal, Azuga, Busteni, Ilfov, Pitesti, Arad, Iasi, Baia Mare, Sibiu, Cluj-Napoca etc. Produsele noastre sunt menite sa va desavarseasca locuintele si noi, stim la fel de bine ce inseamna caldura, linsitea si confortul unui camin adevarat.

3. De ce Seminee Chazelles si nu altceva?
Inainte de a va raspunde la aceasta intrebare, ganditi-va de ce ati prefera un BMW in locul unei Dacii Lastun. Daca diferentele pe termen scurt intre produsele noastre si celelalte din piata pot parea mici, durabilitatea si performantele tehnice sunt cele care vor prima si va vor determina sa alegeti cele mai bune SEMINEE – Semineele Chazelles.

Servicii

Seminee Moderne
Gama Modern
Seminee Clasice
Gama Clasic
Seminee Antice
Gama Antic
Seminee Rustice
Gama Rustic
Recomandarile Noastre
Modele selectate de noi

Focare Dubla Combustie
Focare Fonta Complet
Focare Otel
Focare Centrala
Focare Peleti

Sobe Lemn
Sobe Peleti

Cosuri de fum Otel / Inox
Accesorii Cosuri de fum

Tubulatura flexibila izolata
Tubulatura rectangulara
Turbine Semineu

Accesorii
Grile Semineu
Vătraie, Cosuri lemne
Intretinere Seminee / Cosuri fum
Materiale Constructie
Materiale necesare constructiei oricarui semineu: vermiculita, silicat, izolatie bazaltica, banda aluminiu lipire, mastic etc.

Gratare de Gradina
Bucatarii de vara / Barbeque
Gratare, Plite, accesorii gratar

Galerie foto

Chazelles - Seminee Bucuresti Sector 5
Chazelles - Seminee Bucuresti Sector 5
Chazelles - Seminee Bucuresti Sector 5
Chazelles - Seminee Bucuresti Sector 5

© 2015 Copyright by semineu-romania.com