Nume:
Ceramelis - Seminee Bihor
E-mail:
ceramelis@gmail.com
Telefon:
0766 741 374
Website:
http://ceramelis.5net.ro
Adresa:
Sat Albis, Com. Buduslau, Jud. Bihor

Ceramelis - Seminee Bihor
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

De la cahle de teracota la sobe si seminee....

Sobele şi semineele sunt prezente de atatea generatii in casele noastre pentru ca pe langa caldura oferita ne dau acea stare de confort, de liniste, de traditional, ne aduc aminte de casa bunicilor, de povestile spuse de acestia in serile racoroase la gura sobei. 

Căldură, Stil, Traditie!

Va invitam sa faceti cunostinta cu pasiunea noastra:
- cahle;
- sobe de teracota si seminee
- vase de lut

Pentru a reusi sa oferim calitatea dorita clientilor nostri, am hotarat ca prima activitate a firmei Ceramelis sa fie fabricarea cahlelor şi plăcilor de teracote turnate intr-o gamă largă de modele şi culori de, o calitate excepţională, fiind ecologice 100%.

O soba sau un semineu nu inseamna soar caldura, ci si siguranta!

Ceramelis executa sobe de teracota si seminee  de diverse marimi si culori, in fuctie de dorintele si necesitatile clientilor. Cahlele folosite la construtia sobelor, respectiv semineelor sunt confectionate de noi, reducad astfel cheltuielile clientului.

Servicii

Galerie foto

Ceramelis - Seminee Bihor
Ceramelis - Seminee Bihor
Ceramelis - Seminee Bihor
Ceramelis - Seminee Bihor

© 2015 Copyright by semineu-romania.com