Nume:
Flavian SRL
E-mail:
teracotearad@yahoo.com
Telefon:
037 41 41 45
Website:
http://teracote-arad.ro
Adresa:
Str. Padurii, Nr. 111, (Cartier Parneava, vizavi de Piata Obor), Arad, Jud. Arad

Flavian SRL
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

Vindem din stoc sobe de teracota portabile sau premontate, cahle de teracota pentru sobe si seminee, usi din fonta pentru sobe, usi pentru seminee si alte materiale necesare construirii de sobe si sobe stil semineu. Depozit si magazin in Arad.

Sobe de teracota, cahle de teracota, sobe premontate sau mobile, usi de teracota si semineu, plite din fonta, burlane, gratare din fonta pentru teracota, caramida de samota.Magazin de prezentare si vanzare in Arad. SC Flavian SRL Arad

Comercializam teracote si produsele adiacente: usi din fonta pentru teracota, usi pentru seminee, cenusare, tavi din fonta, gratare din fonta, dube si plite pentru sobe de gatit, samota si caramida. 

Dispunem de cele mai multe modele si culori pentru cahlele de teracota, din judetul Arad, devenind astfel optiunea numarul I, in momentul cand doriti sa achizitionati o teracota. 

Asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Arad Str. Padurii Nr. 111 (Parneava) vis-a-vis de Piata Obor, de luni pana vineri intre orele 08-17 si sambata, intre orele 08-12. De asemeni, puteti obtine informatii si la numarul de telefon: 0357.41.41.45

Servicii

Cahle de teracota pentru sobe de teracota. Modele de cahle de teracota, de Deva, Vadu Crisului si Roman. Modele si culori cahle de teracota.

Soba de teracota standard, sobe premontate sau mobile si modele sobe de teracota.

Sobe premontate sau mobile, din cahle de teracota. Sobe gata facute, pentru incalzit sau gatit.

Modele sobe teracota: soba semineu, soba in 5 colturi, soba pe colt, soba pe 6 randuri, soba alba, sobe verzi, soba teracota clasica.

sobe premontate
cahle de teracota
usi din fonta
gratare
plite din fonta
dube sau cuptoare
caramida normala
aramida de samota
usi pentru seminee
ceaune
plite barbeque

Galerie foto

Flavian SRL
Flavian SRL
Flavian SRL
Flavian SRL

© 2015 Copyright by semineu-romania.com