Nume:
Seminee Alba
Telefon:
0760 665 398
Telefon 2:
0740 164 589
Website:
http://semineealba.ro
Facebook

Seminee Alba
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

Șeminee Alba Iulia se distinge prin calitate și promptitudine!

 
Dacă dorești un șemineu de calitate superioară, care să reprezinte cu adevărat o investiție serioasă, noi, Șeminee Alba Iulia, suntem soluția ideală! Suntem recunoscuți pe întreg teritoriul României pentru produsele și serviciile de înaltă calitate pe care le oferim clienților noștri.

Șeminee Alba Iulia își propune și în anii care urmează să trateze clienții cu respectul care i-a consacrat, creând o atmosferă caldă în căminul acestora.

 
Șeminee Alba Iulia vă stă la dispoziție cu produse de cea mai bună calitate, care vor fi livrate cu un singur click, la pachet cu sfaturi profesionale și montaj.

În cazul în care doriți o construcție de șemineu la cheie sau doar să achiziționați materiale, echipele noastre experte în domeniu vă stau la dispoziție.

Am început activitatea acum 15 ani prin construcția și comercializarea de șeminee la  început în Alba Iulia, apoi în orașele învecinate precum Sebeș, Aiud, Cugir, Blaj și Cluj-Napoca. În ultimi 5 ani, datorită cererii acerbe de pe piața românească, am extins rețeaua de distribuție în afara graniței județului Alba. În momentul de față livrăm gratuit, în orice localitate din țară, șeminee de cea mai bună calitate.

 
Șeminee Alba Iulia oferă meseriașilor din toate colțurile țării produse de cea mai bună calitate, la prețurile care avantajează clienții. Primii meseriași cu care am lucrat au fost din Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir și Cluj-Napoca și confirmă calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim.

Un șemineu reprezintă o investiție serioasă, de aceea lasă experții să se ocupe de ceea ce tu ai nevoie! La alegerea unui șemineu se iau în calcul mai mulți factori, cum ar fi suprafața care trebuie încălzită, înălțimea camerelor și designul care trebuie să se potrivească cu restul locuinței.

Odată întocmit necesarul de materiale de care ai nevoie pentru o construcție de șemineu, nu este nevoie să te deplasezi la Alba Iulia. Noi o facem pentru tine: ne deplasăm la reședința ta fără niciun cost adițional.

 
Transportul gratuit e bonusul pe care îl oferim clienților noștri; nu doar celor din Alba Iulia, Cluj-Napoca, Aiud, Blaj, Sebeș sau Cugir, ci oriunde în țară. Marfa pe care noi o trmitem clienților noștri este asigurată, bine împachetată (în lemn), iar cine a lucrat cu Șeminee Alba Iulia confirmă aceasta.

Punctul forte pentru care suntem recunoscuți sunt produsele de calitatate pe care le oferm clienților noștri, cât și felul modul de raportare la clienți. Din respect pentru tine, ne-am gândit să îți oferim cele mai bune produse, raportat la calitate și preț și dacă ai nevoie, să asigurăm și montaj profesional la acele produse pe care le comercializăm.

 
Echipele noastre de montaj stau la dispoziție pentru construcția de șeminee în Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sebeș, Cugir, Aiud sau Blaj, cât și pentru construcția de șeminee în alte localități ale țării. Oferim consultanță și vă putem oferi contactul colaboratorilor noștri, care lucrează la aceleași standarde profesionale.

În cazul în care dorești o construcție de șemineu înalt calitativă, la standarde europene, fie că este vorba de o lucrare la gata, fie că achiziționezi materilele pentru construcția de șeminee, Seminee Alba Iulia este soluția ideală.

Cumpărând șeminee sau alte materiale pentru construcția de șeminee de la firma noastră, o să beneficiezi de o serie de avantaje pe care alte firme de specialitate nu ți le oferă: garanții extinse de 5-10 ani la focare de șeminee, sobe sau termoșeminee. Garanții de până la 40 de ani la sistemele de coșuri de fum și garanție la ceea ce executăm noi la client acasă.

Un stoc uriaș de peste 9000 de produse permanent în oferta noastră, ceea ce înseamnă că livrăm produsele rapid, în 48 de ore, oriunde în țară, nu doar în Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cluj-Napoca sau Cugir. Nu doar că beneficiați de o livrare rapidă, dar garantăm siguranța și gratuitatea ei la focare de șemineu sau sobe.

În cazul în care ești pe aceeași lungime de undă cu noi, Șeminee Alba-Iulia, adică dorești să te distingi prin calitatea șemineului, contactează-ne, indiferent dacă vrei să achiziționezi sau să construiești șemineul.

Servicii

Focare Fonta si Otel
Termocamine / Termofocare
Sobe Fonta / Tabla
Bio Seminee
Usa Focar / Semineu
Seminee Electrice
Grile Aer
Tuburi Si Coturi De Otel
Elemente Distributie Aer
Turbine / Ventilatoare Aer
Materiale izolatoare
Modele Si Lucrari
Puffere de Acumulare
Recuperatoare / Acumulatoare
Cos De Fum Profesional
Sticla termorezistenta
Accesorii Intretinere Semineu

Galerie foto

Seminee Alba
Seminee Alba
Seminee Alba
Seminee Alba

© 2015 Copyright by semineu-romania.com