Nume:
Seminee Satu Mare
Telefon:
0756 435 246

Seminee Satu Mare
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

Şemineuri Satu Mare. Persoană cu o experienţă de peste 15 ani în străinătate execută şemineuri clasice, rustice, moderne, grill-uri de grădină cu cuptor sau grătar cu ceaun.

Lucrările pot fi realizate atât după proiectul dvs, al arhitecţilor dvs sau orice alt model.

Lucrările se efecută la faţa locului, nu se folosesc prefabricate.

Se oferă atât soluţii cât şi finisaje excepţionale.

Şemineele montate de noi sunt de mai multe categorii. Acestea nu au ca scop doar aspectul exterior, design-ul, ele având şi o funcţie practică: este vorba despre aportul la încălzirea centrală, în timp ce şemineele cu apă, în funcţie de capacitatea calorică, pot chiar reprezenta principala sursă de încălzire în locuinţa dumneavoastră. 

Aspectul acesta trebuie stabilit şi ţinându-se cont de spaţiul locuibil şi de gradul de izolare al casei.

Noi reprezentam garantia calitatii si a profesionalismului, oferindu-ti produse din materiale de inalta calitate si cu o durata de viata cat mai lunga. Stim exact de ce ai nevoie de aceea iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care se va ocupa de montarea si construirea semineului dorit la cele mai inalte standarde, astfel te vei bucura de o investie pe viata. 

Asadar fie ca locuiesti la casa, bloc sau detii un spatiu comercial si doresti o sursa de caldura sau sa creezi o ambianta frumoasa poti opta pentru soba pe lemne, termosemineu, semineu centrala sau un biosemineu.

Va stam la dispozitie cu o gama diversificata de produse cu lemne, peleti, gaz, bioetanol sau electrice, pentru orice tip de casa si design interior:

- Seminee inserturi si focare monobloc;
- Seminee centrala termica; 
- Sobe din fonta clasice sau cu exterior din ceramica;
- Sobe centrala termica cu lemn sau peleti.

Fie ca este cu lemne, peleti, gaz, bioetanol sau electric, semineul are un puternic impact decorativ completand estetica camerei si creand un adevarat loc de relaxare. 

Servicii

Galerie foto

Seminee Satu Mare
Seminee Satu Mare
Seminee Satu Mare
Seminee Satu Mare

© 2015 Copyright by semineu-romania.com