Nume:
To Marmura Pro Design - Seminee Neamt
E-mail:
office@semineedemarmura.ro
Telefon:
0757 309 126
Telefon 2:
0747 422 321
Website:
http://semineedemarmura.ro
Adresa:
Str. Uzinei, Nr. 2A, Sat Savineşti, Jud. Neamt (pe DN15 la 10km de Piatra Neamt inspre Bacau)

To Marmura Pro Design - Seminee Neamt
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

To Marmura Pro Design Piatra Neamţ oferă servicii profesionale în domeniul producerii şi montajului de produse din marmură, la comandă, personalizata pentru fiecare client în parte. Gama noastră de produse din marmură include: şeminee, blaturi de duş, blaturi pentru chiuvete de baie şi bucătărie, scări, pervazuri, placaje. În cadrul serviciilor de montaj al şemineelor şi al pevazurilor putem asigura şi lucrări de amenajări cu rigips.
To Marmura Piatra Neamţ importă marmură italiană de cea mai bună calitate, din zona Lombardia, într-o gamă foarte diversificată de culori, texturi şi grosimi. Gama de modele de şeminee pe care le producem include: şeminee moderne, şeminee clasice, şeminee de perete sau şeminee rustice. Schiţele noastre de şeminee de catalog au fost concepute în colaborare cu designeri italieni specializaţi în şeminee.
Firma noastră a luat fiinţă la Piatra Neamţ în anul 2011, pentru a aduce în România experienţa noastră de peste 16 ani în prelucarea marmurii şi montajul de şeminee din marmură, experienţă acumulată după mult timp de lucrat în acest domeniu în Italia. Vă stăm la dispoziţie cu un showroom de prezentare şi hală de producţie în Săvineşti, la 10 km de Piatra Neamţ. O dată cu experienţa noastră, am introdus pe piaţa din România marmura italiană de cea mai buna calitate, care se deosebeşte prin durabilitate, luciu şi paleta de culori diverse.
Mamura este una din cele mai utilizate pietre naturale folosite la decoraţiuni interioare, fiind apreciată atât pentru frumuseţe cât şi pentru idea de lux pe care o exprimă. Disponibilă într-o multitudine de culori (alb, gri, bej, cafeniu, crem, maro, albastru, negru) şi într-o o gamă variată de dimensiuni şi finisaje (mat, antichizat sau polisat), marmura poate schimba radical imaginea şemineului dumneavoastră si o face potrivită oricarui stil de design – clasic, modern sau rustic, marmura oglindeşte adevărata personalitate a domiciliului dumneavoastră şi a şemineului dumneavoastră.
Folosită în placarea şemineelor, marmura este semn de opulenţă şi este alegerea firească a tuturor celor care înţeleg şi apreciază frumuseţea şi rezistenţa materialelor aduse direct din natură.
În timp ce studiaţi gama noastră de şeminee şi sobe, tradiţionale sau contemporane, cu combustibil solid, gazos, bioetanol şi electrice, finisate cu piatră, marmură sau lemn, aveţi în minte ca echipa To Marmura Piatra Neamţ vă poate îndeplini orice fantezie în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră şemineu şi vă stă la dispoziţie până găsiţi şi alegeţi combinaţia care este potrivită pentru dumneavoastră, stilulului dumneavoastră de viaţă şi bugetului dumneavoastră.
Echipa To Marmura Piatra Neamţ vă promite că vă aduce strălucirea reconfortantă a unei flăcări pâlpâitoare şi acel sentiment de căldură, confort şi eleganţă fără vârstă în căminul dumneavoastră.

Servicii

Credeai că nu poţi găsi un producător de şeminee cu experienţă şi preţuri accesibile, la tine în judet? Şeminee To Marmura Piatra Neamt este răspunsul căutarilor tale!

Având o experienţă de peste 16 ani în domeniu, firma To Marmura Piatra Neamt âţi oferă şemineul potrivit tipului de spaţiu pe care îl numeşti cu drag acasă. Cu grija, atenţie la detalii şi mai ales respect pentru calitate,  echipa To Marmura Piatra Neamţ vă stă la dispoziţie cu toate informaţiile necesare ce presupun consultanţa, proiectare, prelucrare, montajul şi întreţinere în vederea obţinerii unei soluţii de amenajare utile şi mai ales plăcute, necesare oricărui spaţiu modern. Şemineele noastre sunt special create pentru oamenii care îşi adoră casa.

CONSULTANŢĂ

Consultanta Seminee de Marmura
Discuţii iniţiale şi consilierea clienţilor în alegerea soluţiilor optime pentru şemineul din marmură sau oricare alt produs din marmură. Aceste discuţii presupun găsirea variantei cele mai economice pentru şemineul dorit, consultanţă în alegerea modelului de şemineu personalizat ieftin, fie că e rustic, clasic sau modern şi a focarului potrivit, consultanţă privind toată gama de accesorii necesare la montarea, întreţinerea şi utilizarea unui şemineu, cea mai bună variantă de şemineu pentru locuinţa dumneavoastră, consultanţă în privinţa variantei cele mai bune de marmură folosită pentru placare, a focarului şi a cosului de fum.

PROIECTARE

Proiectare Seminee de Marmura
TO MARMURA PRODESIGN Piatra Neamţ asigură proiectul tehnic, în strânsă legătură cu indicaţiile clientului, pentru realizarea şemineului personalizat ieftin, fie că e rustic, clasic sau modern, perfect din punct de vedere tehnic al designului şi luat în calcul cum acel şemineu se va integra în locuinţa dumneavoastră din punct de vedere estetic.
Pentru orice alte informaţii despre cea mai bună variantă calitate / preţ a viitorului dumneavoastră şemineu, contactaţi echipa To Marmura.

PRELUCRARE

Prelucrare Seminee de Marmura
Procesul de prelucrare al produselor din marmură se face prin: tăiere, şlefuire, căntuire, gravare şi finisare. În dotarea noastră există toate utilajele necesare: freză, maşină de finisat şi maşină de căntuit.
Echipa To Marmura Piatra Neamţ, poate executa şi personaliza orice model de finisaj pentru şemineul dumneavoastră, fie că e rustic, clasic sau modern, pentru focarul pe care-l alegeti, în fabrica proprie cu materiale la alegere din 

MONTAJ

Montaj Seminee de Marmura
Cu 16 ani de experienţă acumulată în Italia, echipa To Marmura Piatra Neamţ asigură montajul şemineului ales de dumneavoastră şi asigură respectarea proiectului tehnic întocmai şi optional, putem realiza şi amenajări din rigips în cazul şemineelor în funcţie de dorinţele şi aspectul casei dumneavoastră.

INTREŢINERE

Intretinere Seminee de Marmura
Pentru ca şemineul să funcţioneze în condiţii optime întreţinerea li curăţarea periodică a acestuia sunt esenţiale. Curăţarea şemineelor ce funcţionează cu combustibili solizi, se face împreună cu cea a coşului de fum. Curăţarea coşului de fum şi a şemineului trebuie în mod normal efectuată minim de două ori pe an, înainte de prima utilizare a şemineului în timpul anotimpului rece şi la finalul acestuia. Această curăţare este necesară pentru a evita depunerile de funingine în racordul dintre focar şi coşul de fum.

Consiliere tehnica-comercială zilnic între 08.00 - 17.00 inclusiv sâmbăta şi duminica la numărul de telefon: 0747 422 321.

Galerie foto

To Marmura Pro Design - Seminee Neamt
To Marmura Pro Design - Seminee Neamt
To Marmura Pro Design - Seminee Neamt
To Marmura Pro Design - Seminee Neamt

© 2015 Copyright by semineu-romania.com