Nume:
Biro Finart SRL - Seminee Harghita
E-mail:
birocsempe@gmail.com
E-mail 2:
kurko.csilla@yahoo.com
Telefon:
0746 815 150
Telefon 2:
0741 707 767
Website:
http://semineu-ceramic.ro
Adresa:
Str. 1 Decembrie, Nr. 23, Balan, Jud. Harghita

Biro Finart SRL - Seminee Harghita
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

 Firma noastră a fost înfiinţat în anul 1997 în Budapesta(Ungaria). Am început cu producţia şi comercializarea obiectelor decorative din ceramică acumulând experienţă preţioasă în prelucrare si smălţuire folosind cele mai noi materiale şi technologii în domeniu.

     Răspunzând la cererea în continuă creştere am iniţiat înfiinţarea unei noi fabrici de producţie de elemente şi subansamble pentru sobe de teracote şi seminee. În prezent asistăm la renaşterea interesului pentu seminee şi sobe de teracote nu numai din raţiuni estetice care s-au îmmbunătăţit semnificativ odată cu evoluţia technicilor de producţie, ci şi din raţiuni economice pentru că au un cost mai redus atât la achiziţie cât şi în exploatare. Sobele se dovedesc a fi o soluţie eficientă şi sigură în situaţii de criză asigurând independenţa faţă de preţurile fluctuante şi nesigure ale energiei şi gazului.

     Vă oferim a gamă largă de culori şi modele perfecţionate, cu ajutorul cărora putem construi orice tip de aparat de încălzit, fie vorba de sobe şi seminee moderne, clasice, minimal sau tradiţional.  Alături de un riguros control al procesului de producţie, calitatea este garantată de materia primă de origine germană şi italiană. Producţia se realizează prin turnarea pieselor dintr-un compus de argilă albă, şamotă măcinată şi diferite minerale. Acestea şi technologia folosită asigură o calitate excepţională ale cahlelor produse de noi şi flexibilitate pentru comandă şi un termen scurt de la comandă până la producţie şi livrare.

     În speranţa că v-am stârnit interesul vă invităm să ne contactaţi şi ne acordaţi şansa să contribuim la încălzirea căminului dumneavoastră.      

Servicii

Sobe teracote
Seminee
Sobe portabile
Modele cahle
Uşi sobe
Focare şeminee

Galerie foto

Biro Finart SRL - Seminee Harghita
Biro Finart SRL - Seminee Harghita
Biro Finart SRL - Seminee Harghita
Biro Finart SRL - Seminee Harghita

© 2015 Copyright by semineu-romania.com