Nume:
Seminee Dolj
E-mail:
mol_55@yahoo.com
Telefon:
0744 394 363
Website:
http://seminee-mol.ro
Facebook

Seminee Dolj
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

Suntem in domeniul seminee lemne, gratare de gradina, cosuri de fum, focare, de peste 22 de ani. In toti acesti ani am acumulat o experienta in montajul semineelor si am devenit foarte cunoscuti in montajul cosurilor de fum profesionale ceramice si de inox.
Executam orice model de seminee clasice, seminee rustice, seminee moderne, seminee centrala si cu distributie aer. Asiguram vanzare, transport si montaj in Craiova, Petrosani, Bucuresti, Constanta, Slatina, Valcea, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Caracal, Corabia, Timisoara, Petrosani, Tulcea, Sibiu, Brasov, Ploiesti si oriunde suntem solicitati in tara.
Garantia pentru un focar din fonta si pentru un focar din otel captusit cu samota este de 5 ani. De asemenea garantia unui focar centrala, soba pe lemne, soba centrala pe lemne este tot de 5 ani.
La centrala cu peleti, soba cu peleti si soba centrala cu peleti garantia este de 2 ani.
Garantia pentru un cos de fum ceramic Schiedel este de 30 de ani, iar la un cos de fum din inox garantia este de 10 ani. Toate cosurile de fum profesionale vandute si montate de noi sunt agrementate tehnic, cu siguranta maxima in exploatare, la care asiguram mentenanta pentru intreaga perioada de functionare.
Suntem de asemenea agrementati sa curatam cosuri de fum, seminee pe lemne, centrale pe lemne, centrale pe peleti, sobe pe lemne, sobe centrala pe lemne.

Comercializam, montam si asiguram service pentru mai multe branduri, ca de exemplu: Schiedel, BeF Home, Clam, Edilkamin, Kratki, Spartherm, Nordpeis, Piazzetta, etc.
Suntem specializati, de asemeni si in proiectarea si executarea de gratare de gradina si seminee de curte din caramida si piatra. Gratarele de curte pot avea in componenta plita, cuptor, cuptor de pizza, masa, chiuveta, aragaz, afumatoare, rotisor, cuptor de paine, etc.
Totodata, oferim asistenta si consultanta in domeniul seminee lemne, gratare de gradina, cosuri de fum, focare.
Sfat util: NU VA JUCATI CU FOCUL... LASATI-NE PE NOI!
Seminee-MOL recomanda sistemele de cos de fum SCHIEDEL

Servicii

Termoseminee
Seminee
Focare Seminee
Sobe
Cosuri De Fum
Centrale Cu Peleti
Gratare De Gradina
Cuptoare Pizza Pe Lemne
Grile Aerisire Seminee
Componente Ventilatie
Tubulatura Otel
Accesorii
Usi Semineu
Sticla Termorezistenta
Silicat De Calciu
Tub Flexibil Inox

Galerie foto

Seminee Dolj
Seminee Dolj
Seminee Dolj
Seminee Dolj

© 2015 Copyright by semineu-romania.com