Nume:
Stelcotech - Seminee Bacau
E-mail:
office@semineedevis.ro
E-mail 2:
stelcotech@semineedevis.ro,
Telefon:
0756 163 444
Telefon 2:
0753 483 990
Telefon 3:
0334 101 115
Fax:
0334 101 115
Website:
http://semineedevis.ro
Adresa:
Str.Arcadie Septilici, Nr. 5, Bacau, Jud. Bacau

Stelcotech - Seminee Bacau
Seminee  Romania

Societatile recomandate va ofera: Focare Seminee, Termoseminee, Sobe pe lemne, Seminee pe Gaz / GPL, Cosuri de Fum Profesionale, Componente Ventilatie, Grile Aerisire Seminee, Burlane  seminee, Sobe, Bio Seminee, Seminee Electrice, Sticla Termorezistenta, Materiale montaj, Accesorii Seminee, Focare pe Gaz/ Lemne/ Peleti.

Detalii

In marea majoritate a tarilor europene am observant un lucru interesant: in afara numeroaselor firme locale producatoare de focare de seminee, un brand este prezent in aproape fiecare magazin de specialitate :SPARTHERM. 

La intrebarea mea : 'De ce SPARTHERM? ' invariabil am primit cam acelasi raspuns: 'Pentru clientii care doresc calitate germana pana in ultimile detalii. E ca si cum ai pune un Mercedes intr-un showroom auto' 

Intre timp "Stelcotech-Seminee de vis" a devenit unicul reprezentant legal al produselor SPARTHERM in Romania iar principalul nostru obiectiv este sa aducem in magazinele de specialitate din Romania si implicit,in casele romanilor, produsele 'Spartherm Feuerungstechnik'. 

Pentru ca Spartherm nu insemna doar un furnizor de focare ci o adevarata 'tehnica de incalzire' in care regasim focare de seminee,seminee-soba,termoseminee,focare-caseta,accesorii de montaj,usi pentru sobe,usi de focare de semineu, acumulatori de caldura ,etc. adica cam tot ce-i trebuie unui specialist pentru a realiza un semineu functional de calitate. 

Iar pentru aceasta ne-am propus sa transportam gratuit si in siguranta produsele de la poarta fabricii pana in magazinul dealerului Dvs, sa asiguram asistenta tehnica pentru montaj prin specialistii nostrii scolarizati in fabrica din Melle, iar toate acestea pastrand preturile de fabrica din Germania fara nici un alt adaos comercial! 

Pentru toate acestea trebuie doar sa ne contactati si va vom raspunde cu promptitudine si profesionalism!

Servicii

Seminee rustice 
Seminee clasice
Seminee moderne
Seminee soba
Imbracaminti seminee
Seminee speciale
Focare seminee
Focare caseta
Focare centrala
Ebios-seminee bioetanol
Accesorii seminee
Cosuri de fum

Galerie foto

Stelcotech - Seminee Bacau
Stelcotech - Seminee Bacau
Stelcotech - Seminee Bacau
Stelcotech - Seminee Bacau

© 2015 Copyright by semineu-romania.com